Yaylak Ortaokulu

Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirilmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek,dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.20-15.15
Isınma: KALORİFER (fuel oil)
Sportif Etkinlikler: Futbol. basketbol, masa tenisi, voleybol...
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Müdür 0542 668 81 35

WEB - https://yaylakoo.meb.k12.tr

Adres - Yaylak mah. Bozova/Şanlıurfa

Adres - Yaylak mah. Bozova/Şanlıurfa

Ulaşım Minibüs (Halfeti-Şanlıurfa, Bozova-Şanlıurfa ve Adıyaman-Şanlıurfa Hatları)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE merkezine 20 km uzaklıkta yer almaktadır. İL merkezine 55 km uzaklıkta yer almaktadır.